De beste manier om de toekomst te voorspellen, is deze te creëren.

  Abraham Lincoln

   Reguls: uw specialist in Den Haag en Brussel op het gebied van politiek, ambtenarij, media en subsidies.

   Hoe brengt u uw passie over op de politiek? Dat kan een externe lobbyist toch nooit beter dan uzelf? Ga uit van uw eigen kracht: van uzelf, uw organisatie en uw mensen. Niemand heeft zo goed voor ogen wat voor uw organisatie van belang is als uzelf. U heeft hart voor uw mensen en organisatie en des te frustrerend dat de politiek niet naar u luistert. Aan u dus de boeiende taak om met diezelfde passie uw verhaal te vertellen aan politici, ambtenaren, uw toezichthouders en anderen.

   Laat dit niet aan een externe lobbyist over. Die zit de ene week voor u te lobbyen en de volgende week voor een compleet andere sector. Dan komt dezelfde boodschap minder oprecht over.

   Reguls leert u hoe u dat moet doen, bepaalt met u de strategie, brengt het gehele speelveld voor u in kaart en begeleidt u gedurende het hele traject. Het eerste gesprek zullen we met u meegaan als u wenst, maar U voert het woord. Daarna kunt u het zonder ons. We zorgen er samen voor dat de dialoog tot stand komt, zodat ze u in de toekomst net zo hard nodig hebben als u hen.

   Dat is onze filosofie: organisaties zelfstandig leren te lobbyen, omdat het verhaal uit eigen mond puur en echt is.

   Contact info
    • Brussels Office:
     Scepterstraat 63A, 1050 Brussels
    • Tel: +32 (0) 488 48 68 42
    • Emergencies: +31 (0)6 81 89 1313
    • BTW/VAT: BE0656.926.362
    Copyright 2018 by Reguls   Gebruiksovereenkomst