Being powerful is like being a lady. If you have to tell people you are, you aren't.

  Margaret Thatcher

  Wie zijn wij

   Dankzij de crisis is duidelijk geworden wat er echt toe doet: het gaat om de inhoud en om klantgerichtheid. Het gaat om wat je kan en hoe je zo efficiënt mogelijk je klant kan bedienen; harde werkers, die de klant voorop stellen en daarbij altijd oprecht en transparant zijn. Daarom beschikken wij over accreditatie voor het Europees Parlement en zijn wij ingeschreven in het transparantieregister van de Europese Unie. Daarnaast volgen wij de Gedragslijn externe contacten van het Ministerie van Financiën.

   Onze missie

    Wij geloven oprecht dat het voor ons en onze klanten een win-winsituatie is als onze klanten zelf hun lobby leren uitvoeren. Hun boodschap is vele malen meer geloofwaardig uit hun eigen mond, omdat ze dan namens hun ‘tent’ spreken. Daarmee is een lobby wat ons betreft dus ook veel succesvoller dan als wij de boodschap namens hen zouden verkondigen. Na enige tijd heeft onze klant ons niet meer nodig en mogen wij weer in de keuken kijken van de volgende organisatie.

    Onze filosofie

     Onze wereld lijkt soms heel ver van de burger en bedrijven af te staan. De politiek lijkt hen niet te begrijpen en vice versa. Wij brengen dagelijks die werelden dichter bij elkaar. Om zeker te weten dat wij met beide benen op de grond blijven staan, doen wij graag vrijwilligerswerk. Op die manier houden wij binding met de samenleving en de uitdagingen waar zij voor staat. Of het nou om het bestrijden van cyberbulling gaat, het ondersteunen van medische checks voor kinderen of het vechten voor gelijke rechten van de LGTBQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Trans en Queer) groepen; het houdt ons constant scherp en aangesloten. Daarnaast zetten wij ons in voor de scholenprojecten van ProDemos, huis voor democratie en rechtstaat. Zo dragen wij pro bono ons steentje bij aan de maatschappij!
     Contact info
      • Brussels Office:
       Scepterstraat 63A, 1050 Brussels
      • Tel: +32 (0) 488 48 68 42
      • Emergencies: +31 (0)6 81 89 1313
      • BTW/VAT: BE0656.926.362
      Copyright 2018 by Reguls   Gebruiksovereenkomst